Film Director: Macedonia’s fascist junta must be removed from power

0

Останете фокусирани! Не дозволувајте да не расејуваат со шарени пеперутки кои ги пуштат да прелетуваат пред нашите очи….

Posted by Jani Bojadzi on Friday, November 16, 2018