Greek TV after Tsipras’ visit: Macedonia is now our adopted child

2

ГРЧКА ТВ ЗА ПОСЕТАТА НА ЦИПРАС: Ја посвоивме Северна Македонија, министрите на Заев се облекоа во боите на грчкото знаме

ГРЧКА ТВ ЗА ПОСЕТАТА НА ЦИПРАС: Ја посвоивме Северна Македонија, министрите на Заев се облекоа во боите на грчкото знамеЕве како грчките медиуми известуваат за посвојувањето на „Северна Македонија“ и нивните идни планови. / 03.04.2019 https://twitter.com/1VidiVidi/status/1113518076308393984Погледнете го титлуваниот извештај на македонски јазик, од репортерката на грчката телевизиска станица, од вчерашната посета на Скопје на премиерот Алексис Ципрас и грчката делегација.

Posted by Види Види on Wednesday, April 3, 2019