Macedonian Highways Boss: Drivers responsible for snow on the roads

0

You didn’t see this coming did you?
It’s like Zaev hand-picked Sardzovski himself to manage the roads.

На овие стварно северов им мавнал у глава 😀 „На автопатите вчера имало по еден метар снег, зошто возачите возеле под дејство на алкохол, без дозвола, не ги почитувале сообраќајните знаци и правила, немале зимска опрема итн“… рече Сарџовски раководител во Македонија пат ?!? 😄

Posted by Зоран Ристески Македонец on Saturday, January 26, 2019