SDS: Administration is overcrowded, so we’re hiring!

0

25.10.2018 Дамјан Манчевски: Во институциите има вишок вработени !!! По само еден ден26.10.2018 Дамјан Манчевски: Институциите имаат потреба од вработени !!!—————————————————————————–НЗС?

Posted by Зоран Ристески Македонец on Sunday, October 28, 2018