“Long live life, the fish stinks from its tail”… Zaev’s genius

0

МУ РЕКЛЕ ОДИ ШЕТАЈ 😀

Posted by Shilo Magazine Шило Магазин on Friday, September 7, 2018

Zaev’s speech translated for the masses:

Излези ЗА … !

Ексклузивно видео од најмасовниот собир за Европска Македонија!

Posted by Чао Заев on Tuesday, September 11, 2018

The crazy speaks:

Факти за договорот

Променет македонскиот индентитет со промена на македонскиот Устав. #ФактиЗаДоговорот

Posted by Чао Заев on Tuesday, August 7, 2018