Video: Zaev asked whose holiday is Ilinden….

0

Заев бега од прашање на Инфомакс…

„Мајка бежанија, никад није плакала“ е стара српска поговорка која во безброј наврати досега се покажала како точна, кога станува збор за одговори на незгодни и прашања кои претходно не биле договорени со Зоран Заев…..https://infomax.mk/wp/%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%B2-%D0%B1%D0%B5%D0%B3%D0%B0-%D0%BE%D0%B4-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D1%81-%D0%B7%D0%B0/

Posted by infomax.mk on Wednesday, August 29, 2018